• Pratite nas na Instagramu

  • Pratite nas na Facebooku

  • Kontakt

    Bata +381 (0) 63 451 708

    Pošalji
  • Repertoar

    Najčešeće postavljeno pitanje svih onih koji žele da im Creative band svira na zabavi glasi: "Mozete li mi poslati vaš repertoar?" ili "Nismo našli vaš repertoar na sajtu..." Naš odgovor na pitanja te vrste glasi: Mi smo bend koji u skoro istoj postavi nastupa već deceniju i po i imamo godišnje preko 100 raznih nastupa, privatnih zabava, svadbi, žurki, korporativnih proslava, klupskih nastupa, koncerata... Logično je da na repertoaru imamo par hiljada pesama svih muzičkih žanrova, domaćeg i stranog popa i rocka, disco, house-a, evergreena, starogradskih pesama kao i narodnjaka onih starijih i ovih novijeg datuma, ukratko većina pesama koja se dokazala i opstala na svetskom i domaćem muzičkom nebu nalazi se na našem repertoaru. Sumnjam da bi bilo moguće postaviti naš repertoar u pisanoj formi a još manje pročitati ga u razumnom vremenskom periodu pa s toga repertoar u tom obliku nećete naći na ovoj stranici. :) Otvoreni smo za dogovor u vezi repertoara sa Vama u smislu, zamisili smo zabavu tako da preovladava strana muzika ili pak želimo više narodnjaka tog i tog tipa a manje ex Yu popa i sl. Nemojte nam tražiti spisak pesama koje ćemo izvoditi na vasoj zabavi zato sto to unapred ne mozemo znati, svaki iskusan muzicar vremenom stvori sesto čulo kojim osluškuje publiku i trudi se da pruži najbolje od mogućeg u datom trenutku a u skladu sa Vašim željama. Zbog svega gore navedenog mi i jesmo Creative bend i imamo uspeha na nastupima! Nadamo se da ste shvatili poentu a ukoliko želite čuti neke odredjene pesme na vašoj zabavi možete nam postaviti konkretno pitanje u vezi željenih pesama ili izvodjača.

Last News

Other News:

  • 30
    Sep

    Suscipit lectus

    Fusce imperdiet metus sit amet lorem pellentesque, et suscipit lectus.

  • 29
    Sep

    Lorem ipsum dolor sit amet

    Metus sit amet lorem pellentesque, et suscipit lectus tempus aliquam dui neque venenatis.

  • 28
    Sep

    Lorem ipsum dolor sit amet

    Metus sit amet lorem pellentesque, et suscipit lectus tempus aliquam dui neque venenatis.

  • 27
    Sep

    Lorem ipsum dolor sit amet

    Metus sit amet lorem pellentesque, et suscipit lectus tempus aliquam dui neque venenatis.

  • 26
    Sep

    Lorem ipsum dolor sit amet

    Metus sit amet lorem pellentesque, et suscipit lectus tempus aliquam dui neque venenatis.

  • 25
    Sep

    Lorem ipsum dolor sit amet

    Metus sit amet lorem pellentesque, et suscipit lectus tempus aliquam dui neque venenatis.

O nama

Creative bend postoji od 2003. godine i čine ga šest članova. Izdali su dva studijska albuma "U vašim rukama" i "Ironija", oba u izdanju City recordsa. Učestvovali su na brojnim festivalima: Budvanski, Sunčane skale, Radijski, Pop festival u Vrnjačkoj banji i mnogim drugim sa kojih su neretko dolazili okićeni nagradama. Svoj put ka vrhu muzičke scene Srbije i ex Yu prostora krčili su isključivo svojim brojnim živim nastupima u klubovima, diskotekama, koncertima na trgovima itd. Bili su muzička podrška u mnogim gledanim emisijama i šou programima na popularnim televizijama gde su pobrali komplimente publike. Creative band je vremenom postao nezaobilazan član brojnih proslava, zabava uspešnih firmi, banaka i agencija kao i privatnih žurki povodom venčanja, rođendana... U svom repertoaru imaju oko 2000 pesama svih muzičkih žanrova. Omiljene su im one "čvršćeg" zvuka ali neretko se na njihovom repertoaru mogu naći i pesme drugih žanrova, evergrin, starogradske kao i lepe narodne pesme određenih izvođača! Uostalom sve što poželite! <br/> Možete ih videti i čuti u svim viđenijim klubovima i diskotekama u Beogradu, širom Srbije i ex Yu republika gde podižu adrenalin publike do ključanja! Ako želite da Vaša proslava ili žurka ostane upamćena ili da gostujemo u vašem gradu, javite se. Više o nama

Mi smo Creative Band!

Marija Mitrović - Vokal

Rodjena 80-ih ☺ Bavim se muzikom od svoje pete godine. Učestvovala na raznim takmičenjima i igrala u folkloru. Pevala u dva benda i nakon toga pridružila se Creative band-u, i ostala 14 godina... Nadam se da ću poslednji nastup završiti sa istim..i to za nekih 20-30 godina. I eto to vam je samo delić mene

Bojan Petrović - Vokal

Muški vokal u porodici "Creative band", rodjen u Lebanu 6. maja davne 1978... Od samog početka u Creative band-u gde se konačno pronalazi i zaljubljuje u muziku. Prema svim izvodjačima se odnosi sa poštovanjem, a preferira tvrdji zvuk i "kvalitetnu" narodnu muziku, i naravno CREATIVE BAND.

Bratislav Milenković - Bubnjevi

Idejni vodja i osnivač benda. Posle više godina sviranja u raznim bendovima sa svojim prijateljima osniva Creative bend sa željom da zajedno odsviraju i koncert za 30 godina postojanja. Veliki zaljubljenik u motocikle, slobodno vreme provodi putujući motorom po svetu.

Zulović Edin - Klavijature

Rodjen 1975. Muzička srednja vojna škola učvršćava moju vezu sa muzikom i u toku školovanja otkrivam novi svet koji će obeležiti dalji život. Pored benda radim i kao studijski muzičar i saradjujem sa raznim izvodjačima...

Matić Andrija - Gitara

Rodjen 1981. godine u Paraćinu. Dodir sa muzikom imam jos od klinačkih dana. Slušajući uz ćaleta Rock'N'Roll počeo sam da maštam o bendu, gitari i toj nekoj lepšoj strani života. Danas, svirajući u Creative bend-u, najveći deo tih snova je postao stvarnost.

Stojanović Bojan - Bas

Basista sam Creative bend-a od osnivanja. Bavim se muzikom od šeste godine. Pobornik sam tvrdjeg zvuka kao i ostali članovi i eto nas. Pored muzike se još bavim i slikarstvom. Verujem u Creative bend i znam da naše vreme tek dolazi.

Naši albumi

Ironija
2008

Drugi album Creative Banda ugledao svetlost dana decembra 2008! Album je dobrim delom skroz u fazonu benda sa malo komercijale. Iskreno se nadamo da vam se album svidja jer smo zaista kompletno uložili sebe da to ispadne što bolje. Naslovnu numeru nosi pesma "Ironija" a koju je bend objavio kao singl u junu 2008.

  1. Ironija
    Tekst: Maja Leković / Muzika: Nena Leković / Aranžman: Alek Aleksov
  2. Mala ajkula
    Tekst: Dragiša Baša / Muzika: Dragiša Baša / Aranžman: Vuk Zirojević
  3. Brodolom
    Tekst: Bratislav Milenković / Muzika: Creative Band / Aranžman: Alek Aleksov
  4. Prečica za bol
    Tekst: Vesna Zakonović / Muzika: Saša i Suzana Dinić / Aranžman: Alek Aleksov
  5. Dvoličan
    Tekst: Zoran Leković / Muzika: Nena Leković / Aranžman: Alek Aleksov
  6. Svake noći neka druga pored mene
    Tekst: Dragiša Baša / Muzika: Dragiša Baša / Aranžman: Vuk Zirojević
  7. Zajedno
    Tekst: Maja i Zoran Leković / Muzika: Nena Leković / Aranžman: Alek Aleksov
  8. Ne diraj me
    Tekst: Zoran Leković / Muzika: Nena Leković / Aranžman: Alek Aleksov

Prateći vokali: 01 - Marija Mitrović 02, 04, 06 - Ivana Selakov 05 - Leontina Vukomanović 07 - Ivana Čabraja i Jadranka Krištof

U vašim rukama
2006

"U vašim rukama" je prvi studijski album Creative banda na kome se nalaze pesme "Crni somot" i "Vreme za kraj" sa kojima je bend nastupao na Budvanskom festivalu i na festivalu u Vrnjačkoj banji. U nastavku možete videti tim ljudi koji je radio na albumu.

  1. Probaj me
    Tekst: Vesna Zakonović / Muzika: Vesna Zakonović / Aranžman: Srdjan Moby
  2. Vreme za kraj
    Tekst: Creative Band / Muzika: Vesna Zakonović / Aranžman: Creative Band
  3. U tvojim rukama
    Tekst: Ivica Vasić / Muzika: Ivica Vasić / Aranžman: Branko Rio
  4. Odlazi sa njim
    Tekst: Ivica Vasić / Muzika: Ivica Vasić / Aranžman: Buzda .........................
  5. Crni somot
    Tekst: Saša Dragić / Muzika: Saša Dragić / Aranžman: Alek Aleksov
  6. Zaboravi sve
    Tekst: Branko Rio / Muzika: Branko Rio / Aranžman: Branko Rio
  7. Tvoja malena
    Tekst: Ana Rančić / Muzika: Ana Rančić / Aranžman: I. Milosavljević
  8. Još sam tu
    Tekst: Ivica Vasić / Muzika: Ivica Vasić / Aranžman: Buzda .........................
  9. Ostani
    Tekst: Ivica Vasić / Muzika: Ivica Vasić / Aranžman: Branko Rio

Prateći vokali: 01, 02 - Bojan Petrović, Vladan Ignjatović i Bratislav Milenković 02, 03 - Marija Mitrovic 03, 06, 09 - Ana Štajdohar 05 - Leonitna Vukomanović 07 - Ana Rančić

Termini

Kreativni Repertoar

Najčešeće postavljeno pitanje svih onih koji žele da im Creative band svira na zabavi glasi:
"Mozete li mi poslati vaš repertoar?" ili "Nismo našli vaš repertoar na sajtu..."

Naš odgovor na pitanja te vrste glasi: Mi smo bend koji u skoro istoj postavi nastupa već deceniju i po i imamo godišnje preko 100 raznih nastupa, privatnih zabava, svadbi, žurki, korporativnih proslava, klupskih nastupa, koncerata... Logično je da na repertoaru imamo par hiljada pesama svih muzičkih žanrova, domaćeg i stranog popa i rocka, disco, house-a, evergreena, starogradskih pesama kao i narodnjaka onih starijih i ovih novijeg datuma, ukratko većina pesama koja se dokazala i opstala na svetskom i domaćem muzičkom nebu nalazi se na našem repertoaru. Sumnjam da bi bilo moguće postaviti naš repertoar u pisanoj formi a još manje pročitati ga u razumnom vremenskom periodu pa s toga repertoar u tom obliku nećete naći na ovoj stranici. :)

Otvoreni smo za dogovor u vezi repertoara sa Vama u smislu, zamisili smo zabavu tako da preovladava strana muzika ili pak želimo više narodnjaka tog i tog tipa a manje ex Yu popa i sl. Nemojte nam tražiti spisak pesama koje ćemo izvoditi na vasoj zabavi zato sto to unapred ne mozemo znati, svaki iskusan muzicar vremenom stvori sesto čulo kojim osluškuje publiku i trudi se da pruži najbolje od mogućeg u datom trenutku a u skladu sa Vašim željama. Zbog svega gore navedenog mi i jesmo Creative bend i imamo uspeha na nastupima!

Nadamo se da ste shvatili poentu a ukoliko želite čuti neke odredjene pesme na vašoj zabavi možete nam postaviti konkretno pitanje u vezi željenih pesama ili izvodjača.

Kontaktirajte nas

Bratislav Milenković

+381 (0) 63 451 708